Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε επαφές με τη Ρόμα ο Πορτογάλος σταρ

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε επαφές με τη Ρόμα ο Πορτογάλος σταρ

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στην Αγγλία, αντίθετα συνεχίζει να μιλά με τη Ρόμα για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ούτε την Τετάρτη εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε κρίση! Ο Πορτογάλος σταρ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ, η Τσέλσι είναι στις ομάδες που τον θέλουν, όπως άλλωστε και η Ρόμα. Το έγκυρο οικονομικό Μέσο «Milano Finanza» τονίζει πως οι Τζιαλορόσι είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου σταρ.

Εκεί, τονίζεται πως το θέμα μόνο εύκολο δεν είναι, μιας και ο Κριστιάνο θέλει να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν. H Ρόμα έχει απευθυνθεί στους χορηγούς της, ώστε να καλύψουν αυτοί το μισό συμβόλαιο του Ρονάλντο, ενώ γίνονται επαφές και για τα δικαιώματα της εικόνας του 37χρονου. Απομένει να δούμε αν οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος για την κάτοχο του Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα