Μόντσα: Η ομάδα του Μπερλουσκόνι... ψάχνεται για Ντιμπάλα, Ικάρντι και Μπελότι

Μόντσα: Η ομάδα του Μπερλουσκόνι... ψάχνεται για Ντιμπάλα, Ικάρντι και Μπελότι

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξετάζει τις περιπτώσεις των Μάουρο Ικάρντι, Αντρέα Μπελότι και Πάουλο Ντιμπάλα.

Τον αγωνιστικό της σχεδιασμό για την παρθενική της συμμετοχή στη Serie A «τρέχει» η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οι «νεοφώτιστοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Ρανόκια, Κράνιο, Καρμπόνι και τον διεθνή Ιταλό μέσο της Ίντερ, Στέφανο Σένσι. Αυτές οι κινήσεις είναι μόνο η αρχή, με τον «Καβαλιέρε» να σκοπεύει να οικοδομήσει μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα και προτίθεται για οικονομικές υπερβάσεις στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι ιθύνοντες τη Μόντσα έχουν έρθει σε επαφή τόσο με τον ελεύθερο από τη Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, όσο και τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα αργεντίνικο δίδυμο. Βέβαια οι δυο ποδοσφαιριστές της «Αλμπισελέστε» δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις στη λίστα της Μόντσα, καθώς σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» αρέσει και η περίπτωση του Αντρέα Μπελότι, ο οποίος αποχώρησε μετά από επτά χρόνια από την Τορίνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα