Ιμπραΐμοβιτς: Χειρουργείο για Ζλάταν και «νοκ άουτ» για οκτώ μήνες

Ιμπραΐμοβιτς: Χειρουργείο για Ζλάταν και «νοκ άουτ» για οκτώ μήνες

Ιμπραΐμοβιτς: Χειρουργείο για Ζλάταν και «νοκ άουτ» για οκτώ μήνες

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για αρθροσκόπηση ώστε να αποκατασταθεί ο ο χιαστός του, θα μείνει εκτός γηπέδων για επτά έως οκτώ μήνες και πλέον καλείται να αποφασίσει άμα ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι χθες ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών για την επιστροφή της Μίλαν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από έντεκα χρόνια, όμως σήμερα (25/5) ξεκίνησε έναν... ανηφορικό δρόμο, καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο γιατρός Μπερτράν Σονερί Κοτέ έκανε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο του Σουηδού σταρ στο «Ζαν Μερμόζ» της Λιόν για να αποκατασταθεί ο χιαστός του και να διορθωθεί μια ζημιά που υπέστη στο μηνίσκο. Μετά την, επιτυχημένη, επέμβαση ο Ζλάταν θα μείνει εκτός δράσης τους επόμενους επτά - οκτώ μήνες.

Πλέον ο 40χρονος επιθετικός καλείται να αποφασίσει αν μετά από τη νέα του μακροχρόνια αποχή από την αγωνιστική δράση θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρου ή αν ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα