Μίλαν - Τζένοα 2-0: Ξανά στην κορυφή οι «Ροσονέρι»

Newsroom
Μίλαν - Τζένοα 2-0: Ξανά στην κορυφή οι «Ροσονέρι»

bet365

Σε ένα καυτό Σαν Σίρο, η Μίλαν επικράτησε δύσκολα 2-0 της Τζένοα κι επέστρεψε στην κορυφή της Serie A.

Δεν κράτησε αρκετά η χαρά της κορυφής για την Ίντερ, μιας και η Μίλαν σε ένα «καυτό» Σαν Σίρο επικράτησε 2-0 της Τζένοα και βρέθηκε ξανά στο +2 (με ματς περισσότερο. Αγχωμένοι οι Ροσονέρι και με τον Ζλάταν εκτός αποστολής, επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες και θα παρουσιαστούν με αυτοπεποίθηση στον ημιτελικό του Coppa Italia (19/4) κόντρα στην Ίντερ.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ! Υπέροχη σέντρα του Καλούλου και ο Λεάο με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, όμως τόσο ο Κεσί όσο και ο Σαλεμάκερς δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στον αντίποδα, οι Γενοβέζοι σε όλο το πρώτο μέρος δεν απείλησαν, έχοντας μόνο ένα σουτ στο 45' από τον Γκαλδάμες. Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν ίδιο, η Μίλαν πίεζε, η Τζένοα ήταν καλή ανασταλτικά, όχι όμως και δημιουργικά. Τελικά, στο 87' ο Μεσίας από ασίστ του Ρέμπιτς διαμόρφωσε το 2-0. Στις καθυστερήσεις, ο Μενιάν έκανε την επέμβαση του αγώνα στην προσπάθεια του Ερνάνι.

Μίλαν: Μενιάν, Καλούλου, Γκάμπια (74′ Κρούνιτς), Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (86′ Ντίαθ), Τονάλι, Σαλεμάκερς (61′ Μεσίας), Κεσί, Λεάο (86′ Μπάλο-Τουρέ), Ζιρού (61′ Ρέμπιτς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα