Τζένοα - Σαλερνιτάνα 1-1: «Χ»αμένες και... φουλ για Serie B

Βασίλης Μπαλατσός
Τζένοα - Σαλερνιτάνα 1-1: «Χ»αμένες και... φουλ για Serie B

bet365

Στο «ντέρμπι» ουραγών η Σαλερνιτάνα και η Τζένοα «κόλλησαν» στην ισοπαλία και έμειναν παρέα στις τελευταίες θέσεις της Serie A. «Τεσσάρα» της Βερόνα στην Ουντινέζε.

Στη Γένοβα η προτελευταία Τζένοα υποδέχτηκε την ουραγό Σαλερνιτάνα με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία (1-1) και ουσιαστικά να βγαίνουν και οι δύο χαμένες, έχοντας βάλει κοινή «πλώρη» για τον υποβιβασμό τους στη Serie B. Οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Ματία Ντέστρο, όμως με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Μπονατσόλι ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Στη ζώνη του υποβιβασμού έμεινε και η 18η Κάλιαρι, η οποία όμως κατάφερε να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Έμπολι. Για τους γηπεδούχους ο Πιναμόντι άνοιξε το σκορ στο 38', όμως ο Παβολέτι έσωσε τον βαθμό με το γκολ του στο 84', κάνοντας το τελικό 1-1.

Στη Βερόνα η 9η ομώνυμη ομάδα συνέτριψε την Ουντινέζε με 4-0. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ μόλις στο 2', ο Μπαράκ στο 31' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, στο 66' ο Καπράρι έκανε το 3-0, ενώ στο 84' ο Ταμέζ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ της ομάδας του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.

Βαθμολογία:

afad

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα