Βενέτσια - Νάπολι 0-2: Ο Οσιμέν την έστειλε στο -1 από την κορυφή (vid)

Newsroom
Βενέτσια - Νάπολι 0-2: Ο Οσιμέν την έστειλε στο -1 από την κορυφή (vid)

bet365

Με τον Βίκτορ Οσιμέν να ξεκλειδώνει την άμυνα της Βενέτσια και τον Πετάνια να σφραγίζει τη νίκη, η Νάπολι πέρασε... αέρας από τη Βενετία (0-2) και πλησίασε στο -1 από την κορυφή με ματς παραπάνω!

Μπορεί να μην πέρασε τόσο άνετα κόντρα στη Βενέτσια όσο μαρτυρά το καθαρό 0-2, όμως η Νάπολι πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και μείωσε σε απόσταση βολής από την Ίντερ, την οποία φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική στο «Μαραντόνα» σε ραντεβού κορυφής! Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, το σκορ για τους Ναπολιτάνους άνοιξε στο 57΄ο Βίκτορ Οσιμέν και τους έβαλε σε τροχιά τέταρτης σερί νίκης στο πρωτάθλημα, η οποία τελικά έμελλε να «κλειδώσει» στις καθυστερήσεις. Αρχικά με την αποβολή του Εμπουέι στο 90+5΄των γηπεδούχων και ύστερα με το γκολ του Πετάνια (90+10΄) που έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

Καταιγιστική Σαμπντόρια, 4-0 τη Σασουόλο

Άνετο απόγευμα για τη Σαμπντόρια, η οποία ισοπέδωσε 4-0 τη Σασουόλο και βρέθηκε στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Πριν καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχα αποκτήσει ασφαλές προβάδισμα με τους Καπούτο (5΄) και Σένσι (7΄), προτού ο Κόντι ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (61΄). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+1΄ο Καντρέβα.

Όλα μηδέν στη Μπολόνια

Άνοστη, άχρωμη, λευκή ισοπαλία. Μπολόνια και Έμπολι δεν κατάφεραν να πληγώσουν η μια την άλλη και τελικά αρκέστηκαν στον βαθμό που τις κράτησε αμφότερες στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Αρναούτοβιτς (36΄) και Ορσολίνι (41΄) είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, οι οποί ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα της Έμπολι και μοιραία έμειναν στο μηδέν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα