Ρέτσος: Στην Ιταλία για υπογραφές με την Βερόνα

Κώστας Τόπας
Ρέτσος: Στην Ιταλία για υπογραφές με την Βερόνα

bet365

Παίκτης της Βερόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος όπως μεταφέρουν στην Ιταλία, αναμένεται την Δευτέρα (24/01) στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 23χρονος αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία, καθώς όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τα έχει βρει σε όλα με την Βερόνα.

Ο Ρέτσος αναμένεται στα γραφεία της νέας του ομάδας την Δευτέρα (24/01) προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στην ιταλική ομάδα. Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έξι μήνες, η Βερόνα θα αφήσει τον γερμανικό σύλλογο ένα ποσοστό από τη μελλοντική μεταπώληση, χωρίς να πληρώσει καμία αποζημίωση.

Η Λεβερκούζεν το 2017 έβγαλε από τα ταμεία της 17,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, καθιστώντας τον την ένατη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του γερμανικού συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα