Κιέζα: Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν (vid)

Κιέζα: Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν (vid)

Κώστας Τόπας
Κιέζα: Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν (vid)

bet365

Ασχημα είναι τα μαντάτα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς ο Φεντερικό Κιέζα υπέστη ρήξη χιαστών και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 4-3 της Ρόμα, με ανατροπή στο σκορ και μάλιστα ενώ έχανε με 3-1.

Ωστόσο, η νίκη των «μπιανκονέρι» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Φεντερικό Κιέζα, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Την Δευτέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Κι αυτό διότι όπως αναφέρει και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολά Σίρα, ο Κιέζα υπέστη ρήξη χιαστών κι έτσι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Σαφέστατα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια τόσο για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, όσο και για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα