Serie A: Εύκολες νίκες για Αταλάντα και Φιορεντίνα (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Serie A: Εύκολες νίκες για Αταλάντα και Φιορεντίνα (vids)

bet365

Η 15η αγωνιστική της Serie A άνοιξε με την Αταλάντα να συντρίβει τη Βενέτσια με 4-0 και τη Φιορεντίνα να «καθαρίζει» τη Σαμπντόρια από το ημίχρονο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάσαλιτς η Αταλάντα είχε εύκολο απόγευμα στο Μπέργκαμο, καθώς συνέτριψε τη Βενέτσια με το επιβλητικό 4-0 και έπιασε την 3η Ίντερ στους 31 βαθμούς. Ο Πάσαλιτς μέσα σε 12 λεπτά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, καθώς στο 7' άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Ίλιτσιτς και πέντε λεπτά αργότερα νίκησε τον Ρομέρο για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «Μπεργαμάσκι» βρήκαν γρήγορο γκολ και στο δεύτερι ημίχρονο. Στο 57' ο Κουπμάινερς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μάριο Πάσαλιτς συμπληρώνοντας το χατ τρικ του. Mε το σημερινό χατ τρικ του ο Κροάτης επιθετικός έφτασε τα επτά τέρματα σε 15 συμμετοχές.

Στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα τελείωσε το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια από το πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 15', όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τρία τέρματα μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου μέρους. Στο 23' ο Καγιεχόν ισοφάρισε σε 1-1 και εννέα λεπτά αργότερα (32') ο Βλάχοβιτς έκανε την ολική ανατροπή. Με τη συμπλήρωση του 45ου λεπτού ο Ρικάρντο Σότιλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με τη νίκη της η 6η Φιορεντίνα έφτασε του 24 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της για τρεις βαθμούς τη Γιουβέντους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα