Ίντερ: «Έδεσε» Μπαρέλα μέχρι το 2026

Ίντερ: «Έδεσε» Μπαρέλα μέχρι το 2026

Ίντερ: «Έδεσε» Μπαρέλα μέχρι το 2026

bet365

H Ίντερ «έδωσε» στο Μιλάνο ένα από τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία, καθώς ο Νικολό Μπαρέλα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Μετά την ανανέωση του Λαουτάρο Μαρίνεζ με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, σειρά πήρε ο Νικολό Μπαρέλα. Ο διεθνής με τους πρωταθλητές Ευρώπης χαφ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «Νερατζούρι» για τα επόμενα πέντε χρόνια και σήμερα (5/11) επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας «χρύσωσαν» τον 24χρονο μέσο, ο οποίος θα έχει απολαβές κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέσω των μπόνους επίτευξης στόχος μπορούν να φτάσουν τα έξι. O Iταλός χαφ πήγε στην Ίντερ από την Κάλιαρι τον Σεπτέμβριο του 2020 και έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 102 συμμετοχές με 8 γκολ και 27 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα