Έμπολι - Αταλάντα 1-4: «Τεσσάρα» και επιστροφή στις νίκες

Newsroom
Έμπολι - Αταλάντα 1-4: «Τεσσάρα» και επιστροφή στις νίκες

bet365

H Αταλάντα μετά την ήττα από τη Μίλαν επικράτησε της Έμπολι με 1-4. Iσοπαλίες σε Ούντινε και Τζένοα.

Η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, μιας και διέλυσε με 4-1 την Εμπολι. Παράλληλα, ο Ιλιτσιτς έγραψε τη δική του ιστορία, μιας και είναι ο μόνος ξένος που σκοράρει σε κάθε σεζόν της Serie A από το 2010/11 μέχρι σήμερα. Οι Μπεργκαμάσκι έπιασαν τη Λάτσιο στην 5η θέση και στόχος του είναι να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Σλοβένος άνοιξε το σκορ στο 11' και στο 26' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Ντι Φραντσέσκο μείωσε σε 2-1, όμως το αυτογκόλ του Βίτι έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων. Ο Ζαπάτα στο 89' διαμόρφωσε το 4-1.

Ισοπαλία στο Ούντινε!

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο Φρίουλι Ουντινέζε και Μπολόνια, με τους γηπεδούχους να αντέχουν την πίεση από τη στιγμή που έμειναν με δέκα. Ο Περέιρα αποβλήθηκε στο 38΄, με τον Μπάροου να σκοράρει στο 67' για τη Μπολόνια. Ωστόσο, η Ουντινέζε στο 82' έφερε το ματς στα ίσα. Οι Ροσομπλού βρέθηκαν στην 8η θέση, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Ούντινε.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Γένοβα

Παιχνίδι με τέσσερα γκολ, αλλά χωρίς νικητή έγινε στο «Λουίτζι Φεράρις», ανάμεσα στη Τζένοα και τη Σασουόλο. Η φιλοξενούμενη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με2-0 μόλις στο 20'. Στο 17' ο Σκαμάκα άνοιξε το σκορ, με τον Ιταλό φορ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από τρία λεπτά.

Στο 27' ο Ντέστρο με καρφωτή κεφαλιά έβαλε τη Τζένοα στο παιχνίδι, σημειώνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (πέρασε ως αλλαγή στο 73') έφτασε κοντά στους τρεις βαθμούς, όμως στο 90' ο Βάσκεθ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροβέλα, έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε τον βαθμό στους γηπεδούχους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα