Μανωλάς: Χτύπησε και χάνει το Νάπολι - Τορίνο

Μανωλάς: Χτύπησε και χάνει το Νάπολι - Τορίνο

Βασίλης Μπαλατσός
Μανωλάς: Χτύπησε και χάνει το Νάπολι - Τορίνο

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς χτύπησε στον αστράγαλο του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (15/10) και θα χάσει το παιχνίδι με την Τορίνο.

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενόψει της αναμέτρησης με την Τορίνο την ερχόμενη Κυριακή (17/10, 19:00). O 30χρονος κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο δεξιό του αστράγαλο στην προπόνηση της Παρασκευής (15/10) και οι Ναπολιτάνοι γνωστοποίησαν πως τίθεται εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη «Γκρανάτα».

Το πρόβλημα του Έλληνα στόπερ δεν εμπνέει κάποια ανησυχία και την την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση των «Παρτενοπέι». Η Νάπολι την επόμενη εβδομάδα έχει να αντιμετωπίσει τη Λέγκια για το Europa League (21/10, 22:00), ενώ την Κυριακή (24/10, 19:00) έχει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ρόμα.

O Μανωλάς μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του Σπαλέτι. Από τα εννιά παιχνίδια των Ναπολιτάνων ο Έλληνας αμυντικός έχει ξεκινήσει βασικός μόνο στα τέσσερα, ενώ μια φορά έχει χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Συνολικά ο 30χρονος σέντερ μπακ μετράει μέχρι στιγμής 402 αγωνιστικά λεπτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα