Μίλαν: Ο Κεσί στη λίστα των Λίβερπουλ και Παρί για το 2022

Newsroom
Μίλαν: Ο Κεσί στη λίστα των Λίβερπουλ και Παρί για το 2022

bet365

Το συμβόλαιο του Ιβοριανού με τη Μίλαν εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και η Παρί με τη Λίβερπουλ παρακολουθούν στενά της εξελίξεις.

«Καμπάνες» από Αγγλία και Γαλλία ηχούν για τον Φράνκ Κεσί.

Ο Ιβοριανός μέσος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Μίλαν που εκπνέει το 2022, πράγμα που σημαίνει πως σε μερικούς μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Σύμφωνα με την «AS», οι βασικοί μνηστήρες δεν είναι άλλοι από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ, οι οποίες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του 24χρονου και περιμένουν το «παράθυρο» του Ιανουαρίου για να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Στο Παρίσι εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά τη... συνταγή της ελεύθερης αγοράς, αφού τέσσερις από τις συνολικά πέντε μεταγραφές που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι ήταν ποδοσφαιριστές που δεν δεσμεύονταν με συμβόλαιο.

Από την άλλη, οι Κόκκινοι θέλουν να ενισχύσουν τον άξονά τους για την επόμενη σεζόν και ο Κεσί αποτελεί μια ασφαλή και συνάμα οικονομική επιλογή, η οποία μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Μίλαν σκοπεύει να απομακρύνει τα αδιάκριτα ξένα βλέμματα, ανανεώνοντας όσο το δυνατόν συντομότερα το συμβόλαιο του Ιβοριανού, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα