Μίλαν - Κάλιαρι 4-1: Βραδιά Ζιρού! (vid)

Μίλαν - Κάλιαρι 4-1: Βραδιά Ζιρού! (vid)

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού συστήθηκε στο κοινό του «Σαν Σίρο» με δύο γκολ και η Μίλαν διέλυσε από το ημίχρονο την Κάλιαρι (4-1), κάνοντας πολύ εύκολα το 2/2 στη φετινή Serie A. Μπήκε αλλαγή στο 75' ο Λυκογιάννης, τεσσάρα η Ρόμα.

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο άρχισε έναν μήνα νωρίτερα. Ο Ολιβιέ Ζιρού έφερε το στυλ και την κλάση του στον ιταλικό Βορρά και μετά τα γκολ στα φιλικά προετοιμασίας (2 με Παναθηναϊκό, ένα με Νις), φρόντισε να δείξει και στα επίσημα την αξία του, μπροστά στο κοινό των Ροσονέρι. Με δύο γκολ του σούπερ φορμαρισμένου και ποιοτικού Γάλλου σκόρερ, η Μίλαν υπέγραψε ονειρικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κάλιαρι (4-1), σκορ που έμεινε απαράλλακτο ως το φινάλε.

Σ' ένα υπέρ-χορταστικό 45λεπτο, ο Σάντρο Τονάλι έκανε την αρχή ανοίγοντας το σκορ για τους Μιλανέζους, με τους Σαρδηνούς να απαντούν στο 15' με τον Ντεϊόλα. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ράφαελ Λεάο μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Τεό Ερναντέζ και έγραψε το 2-1, τρία γκολ δηλαδή μέσα σε ένα πεντάλεπτο!

Κάπου εκεί, ήταν η στιγμή να «λάμψει» ο 35χρονος στράικερ. Με υπέροχο τελείωμα μίας επαφής, έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Ραντούνοβιτς κι άνοιξε λογαριασμό στο 24', ένα γκολ που πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στους τιφόζι της Μίλαν. Στο 43', διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης των Ροσονέρι που συνδυάζει το ντεμπούτο του στο «Σαν Σίρο» με δύο γκολ, μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι το 2013!

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 75' στη θέση του Νταλμπέρτ, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τους Ροσομπλού.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μαϊνιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Κρούνιτς, Τονάλι (68' Μπενασέρ), Σαλμάκερς (68' Φλορέντσι), Ντίαθ (85' Μαλντίνι), Λεάο (68' Ρέμπιτς), Ζιρού (90+2' Καστιγιέχο)

Κάλιαρι (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Ραντούνοβιτς, Τσεπιτέλι (64' Τζάπα), Γκοντίν, Καρμπόνι, Ναντέζ, Ντεϊόλα (85' Περέιρο), Μάριν, Στρόοτμαν (75' Φαρίας), Νταλμπέρτ (75' Λυκογιάννης), Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι (85' Βαλένσια)

Την ίδια ώρα, τεσσάρα πετύχαινε και η Ρόμα, στην έδρα της νεοφώτιστης Σαλερνιτάνα. Δύο γκολ ο Πελεγκρίνι, ένα ο Βερετού και το πρώτο του με τους Τζιαλορόσι ο Τάμι Έιμπραχαμ για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο που έκανε το 2/2 εντυπωσιακά.

Photo Credits: Getty Images

 

SERIE A Τελευταία Νέα