Τρεις μεταγραφές η Ίντερ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Θοδωρής Βασίλης
Τρεις μεταγραφές η Ίντερ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

bet365

Μετά τον Χακίμι αποχωρεί και ο Λουκάκου και η Ίντερ απαντάει με τρεις μεταγραφές για την επόμενη ημέρα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου στην Τσέλσι έναντι του ποσού των 115 εκατ. ευρώ και η Ίντερ σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα. Αυτή αφορά την απόκτηση δύο επιθετικών, αλλά κι ενός δεξιού μπακ στην θέση του Χακίμι.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Ντουβάν Ζαπάτα της Αταλάντα. Με τον Κολομβιανό επιθετικό υπάρχει συμφωνία και όπως φαίνεται οι «νερατζούρι» είναι κοντά στο να τα βρουν και με την Αταλάντα κοντά σε ένα ποσό που θα φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ. Για να προχωρήσει η μεταγραφή όμως θα πρέπει η ομάδα του Γκασπερίνι να βρει τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα είναι ο Άμπραχαμ της Τσέλσι.

Για τον λόγο αυτό οι «μπεργκαμάσκι» ετοιμάζονται την Δευτέρα να βρεθούν στο Λονδίνο όπου θα έχουν επαφές με τους πρωταθλητές Ευρώπη. Το δεύτερο όνομα που θα γεμίσει τα παπούτσια του Λουκάκου είναι ο Τζέκο της Ρόμα. Η Ίντερ επιθυμεί να αποκτήσει τον 35χρονο στράικερ ως ελεύθερο με την Ρόμα πάντως να μην λέει όχι στην παραχώρησή του αρκεί να πάρει ένα μικρό αντίτιμο.

Τέλος, όσον αφορά την θέση του Χακίμι ο οποίος πλέον συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο μεγάλος στόχος είναι ο Ολλανδός Ντένζελ Ντάμφρις της Αϊντχόφεν ο οποίος έβγαλε μάτια στο πρόσφατο Euro με την ολλανδική ομάδα να είναι θετική στην παραχώρησή του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα