Η Μίλαν του Ζλάταν και του Πιόλι έσπασε όλες τις κατάρες! (vids)

Η Μίλαν του Ζλάταν και του Πιόλι έσπασε όλες τις κατάρες! (vids)

Η Μίλαν του Ζλάταν και του Πιόλι έσπασε όλες τις κατάρες! (vids)

bet365

Με εφτά γκολ σε αντίπαλο έδαφος για πρώτη φορά από το 2001 και με τρομερές επιδόσεις εκτός έδρας, η Μίλαν φέτος κατάφερε να βρει λύση στα μάγια για τις εξορμήσεις της και... κουνάει σεντόνι.
bwin – Δες τον αγώνα Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εφτά φορές σκόραραν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην «Γκρανάτα» πραγματοποιώντας ιστορικό ξέσπασμα στην τελική ευθεία της Serie A προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League.

Δυο γκολ ο Τεό Ερνάντες, τρία ο Ρέμπιτς που έφτασε ξανά σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο ιταλικό πρωτάθλημα και πέντε από τα συνολικά εφτά γκολ της Μίλαν επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος, με την Τορίνο να μην ξέρει πως να σταματήσει το κοντέρ και... πότε θα τελειώσει το «μαρτύριό» της.

Πρώτη φορά από το 2001, έχει διαλύσει ξανά την «Γκρανάτα»!

Η Μίλαν σταμάτησε στα 7 τέρματα το βράδυ της Τετάρτης και έφτασε σε επιδόσεις που είχε να δει τουλάχιστον δυο δεκαετίες! Για την ακρίβεια, ήταν η πρώτη φορά έπειτα από το 2001 που πέτυχε 6+ τέρματα σε εκτός έδρας αναμέτρηση στην Serie A, με αποτέλεσμα να θυμηθεί το τρομερό 6-0 στο ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ πίσω στον Μάιο εκείνου του έτους.

Μάλιστα, η φετινή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που οι «ροσονέρι» σκοράρουν 6+ φορές δίχως αντίκρισμα σε εκτός έδρας «μάχη» με την Τορίνο! Το πρώτο παιχνίδι ήταν το μακρινό 1951 και ολοκληρώθηκε με clean sheet για τους φιλοξενούμενους, όπως έγινε και φέτος.

Όσο για την αμέσως προηγούμενη αναμέτρηση που η Μίλαν κατάφερε να βρει εφτά φορές τον δρόμο για τα δίχτυα, αλλά παραβιάστηκε και η δική της εστία, ήταν τον Οκτώβρη του 1992, όταν τότε ένα ματς απέναντι στην Φιορεντίνα είχε ολοκληρωθεί με το εντυπωσιακό 7-3.

Έσπασε τις μεγάλες κατάρες σε γήπεδα «εχθρών»

Σε 18 παιχνίδια μακριά από το «Σαν Σίρο» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Μίλαν έχει πανηγυρίσει 15 νίκες και έχει μόλις 1 ισοπαλία και 2 αρνητικά αποτελέσματα. Έχει πετύχει 41 τέρματα σε αυτά τα ματς και έχει δεχθεί 17. Ισοφάρισε, μάλιστα, την επίδοση ρεκόρ του πρωταθλήματος σε θετικές εξορμήσεις, από την Ίντερ της σεζόν 2006-2007.

Το πιο σημαντικό που προέκυψε απ' όλες αυτές τις αναμετρήσεις είναι πως οι «ροσονέρι» κατάφεραν να... σπάσουν μεγάλες κατάρες που συνέχιζαν να κάνουν την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένα γήπεδα τα οποία επισκεπτόταν η ομάδα.

Το σύνολο του Πιόλι πήρε νίκη με σκορ 3-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολι, φεύγοντας νικήτρια από την συγκεκριμένη έδρα – αν και με άλλο όνομα τόσα χρόνια – έπειτα από μια ολόκληρη 10ετία.

Επιπλέον, το 3-0 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο σήμανε την πρώτη νίκη της Μίλαν στα ... ύδατα των «μπιανκονέρι» έπειτα από 9 χρόνια, ενώ, το ίδιο χρονικό διάστημα είχε μεσολαβήσει και από την τελευταία νίκη στο Τορίνο, όπου συνεχώς η Μίλαν αποτύγχανε να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα