Καπέλο: «Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη από αυτή του Σάρι»

Κώστας Τόπας
Καπέλο: «Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη από αυτή του Σάρι»

bet365

Ο Φάμπιο Καπέλο κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα της Γιουβέντους υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Πίρλο και μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει για τον Ιταλό τεχνικό.

Η Γιουβέντους δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ειδικά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η απειρία του Αντρέα Πίρλο είναι μεγάλη και όπως φαίνεται έχει κοστίσει στους «μπιανκονέρι» στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Κάτι που έχει παρατηρήσει εδώ και καιρό και ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με το σύνολο που έχει παρουσιάσει ο Πίρλο.

«Κατά τη γνώμη μου η ομάδα που έχει φτιάξει ο Πίρλο είναι πιο αδύναμη σε σχέση με την ομάδα του Σάρι ή το σύνολο που είχε δημιουργήσει ο Αλέγκρι. Κατά κύριο λόγο αναφέρομαι στους Μπετανκούρ και Ραμπιό, οι οποίοι δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Από την άλλη ξεχωρίζω δύο άλλους παίκτες. Τους Ρονάλντο και Κιέζα. Μπορούν εύκολα να κρίνουν ένα ματς με μία προσωπική τους ενέργεια και να δώσουν τη νίκη. Κάνουν τη διαφορά! Επίσης, μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα. Μπορεί να περάσει όποιον αντίπαλο αμυντικό βρει μπροστά του, ενώ παράλληλα μπορεί να βγάλει στην επίθεση την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καπέλο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα