Η Ιντερ δεν έχει πληρώσει ακόμα την Ρεάλ για την μεταγραφή του Χακίμι

Κώστας Τόπας
Η Ιντερ δεν έχει πληρώσει ακόμα την Ρεάλ για την μεταγραφή του Χακίμι

bet365

Η Ιντερ συμφώνησε με την Ρεάλ να καθυστερήσει την πρώτη πληρωμή για τον Ασράφ Χακίμι, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την μετακίνηση του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ, αντί 40+5 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καταβληθεί σε μια σειρά δόσεων των 10 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα οι «μερένγκες» δεν έχουν βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της για την μεταγραφή του Μαροκινού.

Σύμφωνα με την «La Repubblica» ο λόγος είναι ότι η Ιντερ συμφώνησε με τους Μαδριλένους να καθυστερήσει την πρώτη πληρωμή για τον Ασράφ Χακίμι κατά τρεις μήνες, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιταλικός σύλλογος.

Κανονικά, η πρώτη δόση της πληρωμής αναμενόταν τον Δεκέμβριο, αλλά βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει εξ' αρχής το καλοκαίρι, οι «νερατζούρι» έχουν τη δυνατότητα να καθυστερήσουν την καταβολή του πρώτου ποσού μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Ο Χακίμι έως τώρα σε 17 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει βρει δίχτυα έξι φορές ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED