Βερόνα-Κάλιαρι 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι»

Βερόνα-Κάλιαρι 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι»

Κώστας Τόπας
Βερόνα-Κάλιαρι 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι»

bet365

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Βερόνα και Κάλιαρι (1-1), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Serie A.

Ενα παιχνίδι το οποίο ήταν μοιρασμένο και την κάθε ομάδα να έχει τα δικά της διαστήματα, ολοκληρώθηκε 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έψαξαν το γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, το πέτυχαν στο 9', με τον Ντι Καρμίνε ωστόσο το τέρμα το 32χρονου Ιταλού στράικερ δεν μέτρησε καθώς υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Τελικά, στο 21' το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι μέτρησε και με αυτόν τον τρόπο πήραν το προβάδισμα. Ο Φαραόνι μετά από ωραία ατομική ενέργεια έδωσε στον Τζακάνι κι αυτός με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κράνιο για το 1-0.

Με το 1-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ωστόσο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48', η Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη, έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, με το γκολ του Μαρίν.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Βερόνα παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς ενώ η Κάλιαρι «κόλλησε» στους 12 και στην 11η θέση της Serie A.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Ντιμάρκο, Τσεκερίνι, Φαραόνι, Ταμέζε (55' Σαλσέδο Μόρα), Βελόζο, Λάζοβιτς (54' Λοβάτο), Τζακάνι (67' Κόλεϊ), Μπαράκ, Ντι Κάρμινε (67' Φαβίλι)

Κάλιαρι: Κράνιο, Φαραγκό, Βαλούκιεβιτς, Καρμπόνι, Τριπαντέλι (83' Λυκογιάννης), Μαρίν (83' Ολιβα), Ρογκ, Τζάπα, Ζοάο Πέδρο, Σοτίλ (90' Τραμόνι), Παβολέτι (76' Τσέρι)

 

SERIE A Τελευταία Νέα