Μίλαν – Ιμπραΐμοβιτς: «Αισθάνομαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον»!

Μίλαν – Ιμπραΐμοβιτς: «Αισθάνομαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον»!

Gazzetta team
Μίλαν – Ιμπραΐμοβιτς: «Αισθάνομαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον»!

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραλλήλισε τον εαυτό του με τον ήρωα της διάσημης ταινίας που γεννιέται γέρος και πεθαίνει μωρό και υποσχέθηκε ότι θα παίζει για όσο αισθάνεται σε top φόρμα.

Εναν μήνα πριν έκλεισε τα 39, αλλά στο γήπεδο επιβεβαιώνει στο 100% τη φράση “η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός”. Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη της καριέρας του. Ετσι νιώθει ο ίδιος και δεν δίστασε σε συνέντευξή του στο site της UEFA, να παραλληλίσει ενδεικτικά και με γλαφυρό τρόπο τον εαυτό του με την ταινία “Μπέντζαμιν Μπάτον”, όπου ο πρωταγωνιστής γεννιέται μεγάλος και πεθαίνει μωρό:

«Ποτέ δεν μπορώ να νιώσω κορεσμένος και ικανοποιημένος. Πάντοτε θέλω περισσότερα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στη Μίλαν και σε αυτή την ηλικία μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι. Δεν βλέπω πολλούς στην ηλικία μου να μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αναγεννημένος και πιο δυνατός κάθε μέρα που περνάει. Υπόσχομαι ότι για όσο μπορώ να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο, δεν θα σταματήσω να παίζω. Την ημέρα που δεν θα μπορώ πια, θα το αφήσω. Αλλά νομίζω ότι αυτή η μέρα αργεί ακόμα... »!

 

SERIE A Τελευταία Νέα