Τορίνο – Σαμπντόρια 2-2: Ματσάρα που «Χ»άλασε τους Γκρανάτα (vid)

Gazzetta team
Τορίνο – Σαμπντόρια 2-2: Ματσάρα που «Χ»άλασε τους Γκρανάτα (vid)

bet365

Τορίνο και Σαμπντόρια έμειναν στο ισόπαλο 2-2, σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές, για ένα αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει στους γηπεδούχους να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας της Serie A.

Είχαν κέφι για μπάλα Τορίνο και Σαμπντόρια, οι οποίες πρόσφεραν ένα χορταστικό 2-2, με εναλλαγές στο προβάδισμα, ένα ακυρωθέν γκολ μέσω VAR και ένα αποτέλεσμα που απογοητεύει πρωτίστως τους Γκρανάτα, οι οποίοι «ξεκόλλησαν» μεν από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παραμένουν ισόβαθμοι με την 18η πλέον Πάρμα.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος στο ημίχρονο έκανε μαζεμένες τέσσερις αλλαγές (!), βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πρώτη δεκάδα και είναι εν μέρει ευχαριστημένη, αφού μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Και αυτό γιατί, ενώ η Τορίνο προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Αντρέα Μπελότι (25'), στον οποίο νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR (7'), η Σαμπ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή (54' Καντρέβα, 63' Κουαλιαρέλα), προτού οι γηπεδούχοι διαμορφώσουν το τελικό 2-2 με τον Σουαλιχό Μεϊτέ (77').

 

SERIE A Τελευταία Νέα