Serie A: Σκέψεις για διεξαγωγή Play Off ή Final 8 σε περίπτωση αύξησης κρουσμάτων

Κώστας Τόπας
Serie A: Σκέψεις για διεξαγωγή Play Off ή Final 8 σε περίπτωση αύξησης κρουσμάτων

bet365

Μετά τα αρκετά κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, η διοργανώτρια αρχή έχει αρχίσει και συζητά ένα Plan B, για την συνέχεια της Serie A.

Πριν από λίγες ημέρες το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι, αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στις τάξεις των «παρτενοπέι». Οπως το ίδιο συνέβη και στη Τζένοα, εκεί όπου 14 μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Με αφορμή αυτά, η Serie A έχει αρχίσει να εργάζεται σε διαφορετικές υποθέσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο επισήμανε και από την πλευρά του ο υπουργός αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα. Μία από αυτές είναι η μείωση των παιχνιδιών και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να προγραμματιστούν Play Off και Play Out.

Ενα άλλο σενάριο το οποίο εξετάζει σοβαρά η διοργανώτρια αρχή, είναι η διοργάνωση ενός Final Eight, Οπως ακριβώς έγινε και πρόσφατα στο Champions League, για την τελική φάση του. Το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι της ιταλικής Λίγκας, θα συζητήσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος κι αν τα κρούσματα σε ομάδες αυξηθούν, τότε θα προχωρήσουν σε άμεσα μέτρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα