Κορονοϊός - Νάπολι: Αρνητικά όλα τα τεστ του τελευταίου γύρου

Gazzetta team
Κορονοϊός - Νάπολι: Αρνητικά όλα τα τεστ του τελευταίου γύρου

bet365

Κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού δεν εντοπίστηκε στις τάξεις της Νάπολι μετά και τον τελευταίο γύρο των τεστ, με τους Παρτενοπέι να περιμένουν δύο ακόμη διαγνώσεις για να εγκατασταθούν στη «φούσκα» του προπονητικού κέντρου.

Μετά τη σύγχυση και τον «ντόρο» που προκλήθηκε τις περασμένες ημέρες γύρω από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, το οποίο εν τέλει κατακυρώθηκε 3-0 στα «χαρτιά» υπέρ των Μπιανκονέρι, η Νάπολι ανακοίνωσε πως δεν έχει προκύψει κανένα νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ανάμεσα στα πρόσφατα τεστ.

Μετά και τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων, εκκρεμούν δύο ακόμη διαγνώσεις ατόμων της πρώτης ομάδας κι αν βγουν κι αυτές αρνητικές, τότε σύσσωμο το δυναμικό της θα εγκατασταθεί στη «φούσκα» του Castel Volturno, του προπονητικού κέντρου της ομάδας, όπου παίκτες και σταφ θα διαμένουν και θα προπονούνται για το επόμενο διάστημα ώστε να αποφευχθεί νέα έξαρση κορονοϊού.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο παίκτες που έχουν κορονοϊό, Ζιελίνσκι και Ελμάς είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται σε απομόνωση, ενώ εκτός της «φούσκας» παραμένουν και οι Μίλικ και Γιορέντε, οι οποίοι προπονούνταν ατομικά εδώ και εβδομάδες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα