Οσίλιο: «Η Ιντερ δεν θα πάρει ούτε Μέσι, ούτε Καντέ αλλά ούτε και Κιέζα»

Κώστας Τόπας
Οσίλιο: «Η Ιντερ δεν θα πάρει ούτε Μέσι, ούτε Καντέ αλλά ούτε και Κιέζα»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ, Πιέρο Οσίλιο όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Μιλώντας στο «Sportitalia», ο Πιέρο Οσίλιο πήρε θέση για τα όσα γράφονται γύρω από την Ιντερ αλλά και τα σενάρια περί Λιονέλ Μέσι, Ν'Γκολο Καντέ και Φεντερίκο Κιέζα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι αδύνατο οι φίλοι του ποδοσφαίρου να δουν τον Μέσι στην Ίντερ. Δεν υπήρξε ποτέ καμία διαπραγμάτευση οποιουδήποτε είδους. Είναι σωστό να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα: Η Ίντερ δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τέτοιες κινήσεις, καθώς οι οικονομικές παράμετροι είναι πέρα ​​από τις δυνατότητές μας. Ελπίζω ότι είναι η τελευταία φορά που μιλάνε για μια διαπραγμάτευση που δεν υπήρξε ποτέ», ανέφερε αρχικά για τα σενάρια φαντασίας όπως τα χαρακτήρισε ο αθλητικός διευθυντής των Νερατζούρι.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν η Ιντερ, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Ν'Γκολο Καντέ και Φεντερίκο Κιέζα με τον ίδιο να τονίζει:

«Δεν υπάρχει τίποτα όσον αφορά τον Κιέζα. Θαυμάζουμε το παιδί, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σχετικά με τις δυνατότητες που έχουμε για μία τέτοια μεταγραφή. Είναι αδύνατη η απόκτηση του. Οπως και ο Καντέ. Είναι μία αδύνατη κίνηση για την Ιντερ. Μπορώ να παραδεχτώ τις διαπραγματεύσεις για τον Αλεξάνταρ Κολάροφ, καθώς μιλάμε με τη Ρομά και με τον παίκτη για να ολοκληρώσουμε το deal. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, οπότε δεν υπάρχει τίποτα ακόμη καθοριστικό».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα