Σώθηκε η Τζένοα, έπεσε η Λέτσε του Ταχτσίδη

Gazzetta team
Σώθηκε η Τζένοα, έπεσε η Λέτσε του Ταχτσίδη

bet365

Το μοναδικό ζητούμενο στην τελευταία αγωνιστική της Serie A ήταν η τρίτη ομάδα του υποβιβασμού και υποβιβάστηκε η Λέτσε του Κώστα Ταχτσίδη, με την Τζένοα να παραμένει στο Καμπιονάτο.

Η Γιουβέντους είχε από καιρό πάρει τον τίτλο, οι ευρωπαϊκές θέσεις είχαν κλειδώσει, Σπαλ και Μπρέσια είχαν χάσει την κατηγορία. Μόνο ένα ζητούμενο παρέμενε ανοικτό την τελευταία αγωνιστική της Serie A: ποια θα ήταν η τρίτη ομάδα του υποβιβασμού. Και αυτή έγινε η Λέτσε.

Η ομάδα του Κώστα Ταχτσίδη (βασικός στο ματς) ενώ ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει, ηττήθηκε εντός (3-4) από την Πάρμα, η οποία μάλιστα προηγήθηκε 0-2. Η Λέτσε ισοφάρισε, αλλά βρέθηκε ξανά δύο γκολ πίσω, για να μειώσει, αλλά δίχως κάποιο νόημα (40’ Μπάρακ, 45’ Μακαριέλο, 68’ Λαπαντούλα - 11’ Λουτσιόνι αυτ., 24’ Καπράρι, 52’ Κορνέλιους, 66’ Ινγκλέζε).

Την ίδια στιγμή η Τζένοα καθάριζε εύκολα 3-0 τη Βερόνα (13', 25' Σανάμπρια, 44' Ρομέρο) και ούτως ή άλλως δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Οι Γενοβέζοι τερμάτισαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και συνεχίζουν στο Καμπιονάτο και την επόμενη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ SERIE A

 

SERIE A Τελευταία Νέα