Πεσκάρα: Κάποτε μάγευε με Ιμόμπιλε, Ινσίνιε και Βεράτι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πεσκάρα: Κάποτε μάγευε με Ιμόμπιλε, Ινσίνιε και Βεράτι! (vid)

bet365

Πριν από 8 χρόνια, η Πεσκάρα είχε καταφέρει να κάνει την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη και την άνοδο στη Serie A, με τους Ιμόμπιλε, Βεράτι και Ινσίνιε να κάνουν μυθικά πράγματα!

Κι όμως, ο νυν πρώτος και ασταμάτητος σκόρερ στη Serie A και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο επιθετικός της Νάπολι, ήταν κάποτε παρέα στην Πεσκάρα και την έκαναν ν' ακουστεί σε όλη τη Γηραιά ήπειρο.

Μια φωτογραφία που ήρθε στην επιφάνεια μέσω των social media, αποτυπώνει τον πολύ νεαρό, τότε, Τσίρο Ιμόμπιλε, να πανηγυρίζει για γκολ που είχε πετύχει, με τους Βεράτι και Ινσίνιε να τρέχουν για να το χαρούν μαζί του.

Τότε, η Πεσκάρα, την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Serie A ως Πρωταθλήτρια της κατηγορίας παρά την ισοβαθμία με την Τορίνο.

Η υπεροχή στη διαφορά τερμάτων ήταν αδιαμφισβήτη, με την Πεσκάρα να έχει πετύχει 30 γκολ περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Serie B! Είχε φτάσει στα 90 τέρματα και στα 55 παθητικό, με τους συλλόγους που είχαν πλησιάσει περισσότερο στο σκοράρισμα να είναι οι Ελλάς Βε​ρόνα και Κροτόνε έχοντας... 60!

Το καλοκαίρι του 2012 οι Ιμόμπιλε, Βεράτι και Ινσίνιε αποχώρησαν και η ομάδα τους τερμάτισε στην τελευταία θέση της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας επιστρέφοντας στη Serie B...

SERIE A NEWS FEED