Αταλάντα – Μπολόνια 1-0: Θέλει την δεύτερη θέση (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα – Μπολόνια 1-0: Θέλει την δεύτερη θέση (vid)

bet365

Χωρίς να φορτσάρει, η Αταλάντα νίκησε την Μπολόνια (1-0) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Serie A, όπου φιλοδοξεί να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η σεζόν της είναι προ πολλού επιτυχημένη. Ονειρεύεται, όμως, να προχωρήσει μακριά στο Final-8 του Champions League και, ει δυνατόν, να τερματίσει στην δεύτερη θέση της Serie A, μέσω της οποίας έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Η Αταλάντα άφησε στην άκρη το μικρό διάλειμμα με την ισοπαλία κόντρα στην Ελλάς Βερόνα και επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Μπολόνια (1-0), χάρη σε συνδυασμό των δύο Κολομβιανών της, Ντουβάν Ζαπάτα και Λουίς Μουριέλ, με σκόρερ τον δεύτερο (62'), ο οποίος έπαιξε με μπαταρισμένο κεφάλι, ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα του σε πισίνα.

Με τη νίκη αυτή, η εκπληκτική ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος αποβλήθηκε στο 36' ύστερα από έντονη λογομαχία με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, έφτασε τις 22 σε 35 αγωνιστικές, ξεπέρασε την Ίντερ και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και στο +2 από τους Νερατζούρι, έστω και με ματς περισσότερο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα