Τζένοα – Σπαλ 2-0: «Καθάρισαν» οι... γεροντάρες (vid)

Gazzetta team
Τζένοα – Σπαλ 2-0: «Καθάρισαν» οι... γεροντάρες (vid)

bet365

Γκόραν Πάντεφ (36 ετών) και Λάσε Σένε (34) έβγαλαν την Τζένοα από την τελευταία τριάδα με νίκη – ανάσα επί της Σπαλ (2-0), η οποία ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία.

Στα δύσκολα, οι έμπειροι και μπαρουτοκαπνισμένοι βγαίνουν μπροστά. Και αυτό ακριβώς συνέβη στον αγώνα της Τζένοα με την Σπαλ, στον οποίο οι Γκριφόνι έφτασαν στη νίκη – ανάσα (2-0), την πρώτη μετά την καραντίνα, χάρη στην οποία «ξεκόλλησαν» (προσωρινά;) από την τελευταία τριάδα και βύθισαν ακόμα περισσότερο την καταδικασμένη ουραγό Σπαλ.

Ο 36χρονος Γκόραν Πάντεφ με ωραίο κοντρόλ και σουτ (24') και ο 34χρονος Λάσε Σένε με εκτέλεση φάουλ - σπεσιαλιτέ (54') έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά για την ανώτερη Τζένοα, η οποία είχε την πολυτέλεια να χάσει πέναλτι με τον Ιάγο Φαλκέ (37'), χωρίς αυτό να της στοιχίσει ουσιαστικά, παρ' ότι ήταν το πέμπτο χαμένο φέτος (αρνητικό ρεκόρ στην Serie A).

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τζένοα μετά τις 8 Μαρτίου (2-1 εκτός έδρας την Μίλαν) και, έκτοτε, μετρούσε πέντε διαδοχικά ματς χωρίς (τρεις ήττες – δύο ισοπαλίες), μέχρι να έρθει η στιγμή της... λύτρωσης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα