Αταλάντα – Νάπολι 2-0: Θα κουνήσει ξανά σεντόνι! (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα – Νάπολι 2-0: Θα κουνήσει ξανά σεντόνι! (vid)

bet365

Ασταμάτητη η Αταλάντα, έφτασε τις δέκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και αγκαλιάζει πιο σφιχτά το εισιτήριο (και) για το επόμενο Champions League.

Οι πιο... τρελοί (;) φίλαθλοι της Αταλάντα ονειρεύονται να δουν την ομάδα τους μέχρι και πρωταθλήτρια Ευρώπης (!), στο Final-8 του Champions League που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Λισσαβώνα.

Μέχρι τότε, πάντως, η απίθανη ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για την επόμενη σεζόν μέσω της Serie A.

Και βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να τα καταφέρει, αφού λύγισε και τη Νάπολι (2-0), έφτασε τις δέκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (πριν και μετά την καραντίνα) και έχει εδραιωθεί για τα καλά στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά (έμεινε στον πάγκο) γνώρισε την πρώτη της ήττα από τις αρχές Φεβρουαρίου, ούσα πάντως άνετη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa League μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όμως η Νάπολι έχασε με τραυματισμό τον Νταβίδ Οσπίνα, όταν ο Κολομβιανός τερματοφύλακας χτύπησε άσχημα στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με Ματία Καλντάρα και Μάριο Ρουί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με μπαταρισμένο το ματωμένο κεφάλι του και επάνω σε φορείο.

Η Αταλάντα... ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και σημείωσε τα δύο γκολ της, πρώτα με κεφαλιά του Μάριο Πάσαλιτς ύστερα από σέντρα του Αλεχάντρο Γκόμες (47') και, στη συνέχεια, με διαγώνιο σουτ του Ρόμπιν Γκόσενς ύστερα από αντεπίθεση (55').

Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει, σκόραρε με τον Αρκάντιους Μίλικ (80'), αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά για οφσάιντ του Πολωνού επιθετικού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα