Μπρέσια - Τζένοα 2-2: Βαθμός-ανάσα για τους Ροσομπλού (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια - Τζένοα 2-2: Βαθμός-ανάσα για τους Ροσομπλού (vid)

bet365

Η Τζένοα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, έφερε το ματς στα ίσα στην έδρα της ουραγού Μπρέσια (2-2) και χάρη στον βαθμό βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μπρέσια έδειχνε αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το κάκιστο σερί αγώνων που την εδραίωσε στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά και το τρίμηνο αποχής λόγω καραντίνας και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο 2020. Ωστόσο, απέναντι της βρέθηκε η Τζένοα που είχε σημαντικότερο διακύβευμα για να επιστρέψει στο ματς: το ένστικτο της «επιβίωσης».

Οι Ροσομπλού παρά το γεγονός πως βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από νωρίς μέσα σε ένα τρίλεπτο με τα γκολ των Ντοναρούμα (10') και Σεμπρίνι (13'), βρήκαν απάντηση πριν από την ανάπαυλα χάρη στο πέναλτι του Ιάγο Φάλκε και έφεραν το ματς στην ισορροπία και πάλι από την άσπρη βούλα, με τον Πιναμόντι στο 69'.

Το κέρδος του βαθμού ήταν αρκετό για να την οδηγήσει εκτός επικίνδυνης ζώνης, στο +1 από τη 18η Λέτσε, την ώρα που η Μπρέσια πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει τη μοίρα της που δείχνει υποβιβασμό (20η, 18 β.).

 

SERIE A Τελευταία Νέα