Serie A: Ο Κορνέλιους οδηγεί Ευρώπη την Πάρμα (vids)

Gazzetta team
Serie A: Ο Κορνέλιους οδηγεί Ευρώπη την Πάρμα (vids)

bet365

Με τον Κορνέλιους να είναι εντυπωσιακός καθώς πέτυχε τρία γκολ και έκανε και μία ασίστ, η Πάρμα επικράτησε στην Γένοβα της Τζένοα με 4-1 και ελπίζει για Ευρώπη. Νίκη-μισή σωτηρία για Τορίνο επί της Ουντινέζε (1-0).

Σημαντικό διπλό στην μάχη που δίνει για την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη πήρε η Πάρμα. Με τον Κορνέλιους σε εντυπωσιακή βραδιά, επικράτησε μέσα στην Γένοβα της Τζένοα με 4-1 και έφτασε τους 39 βαθμούς, όσους και η Μίλαν, με τη Νάπολι που είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη να έχει 42. Όσον αφορά την Τζένοα έμεινε στους 25 και βρίσκεται σε άσχημη θέση, καθώς τόσους έχει και η Λέτσε που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κορνέλιους καθώς πέτυχε τρία γκολ (18', 33', 53'), ενώ έκανε και την ασίστ στο 87' στον Κουλουσέφσκι για να γίνει το 1-4. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-3 με τον Φάλκε στο 59'.

Νίκη-μισή σωτηρία για Τορίνο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Τορίνο πήρε σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για την σωτηρία. Συγκεκριμένα επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε και πλέον έφτασε τους 31 βαθμούς και αποσπάστηκε 6 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι ηττημένοι έμειναν στους 28 και αρχίζουν να ανησυχούν. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Μπελότι στο 16'.

 

SERIE A Τελευταία Νέα