Serie A: Δεν βρέθηκε λύση για το ιατρικό πρωτόκολλο

Κώστας Τόπας
Serie A: Δεν βρέθηκε λύση για το ιατρικό πρωτόκολλο

bet365

Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι αυτό που παραμένει μπερδεμένο, παρά τις πιέσεις από την ιταλική κυβέρνηση ώστε να υπάρξει νέα αλλαγή και να μπαίνει σε καραντίνα μόνο ο παίκτης ή το μέλος του τεχνικού επιτελείου, το οποίο θα βρίσκεται θετικό.

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία, μπορεί να ξεκίνησε και πάλι, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση που περίμενε η ιταλική ομοσπονδία από την κυβέρνηση, όσον αφορά την 14ημερη καραντίνα.

Οπως αναφέρουν τα γειτονικά δημοσιεύματα, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα, δεν θα μπαίνει σε καραντίνα ολόκληρη ομάδα, αλλά μόνο ο παίκτης ο οποίος βρέθηκε θετικός αλλά και όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, το τελευταίο 24ωρο.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν την έναρξη των αγώνων κι αν τα τεστ είναι αρνητικά, τότε θα μπορεί να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση. Διαφορετικά θα τεθεί σε καραντίνα.

Από την άλλη η ιταλική κυβέρνηση ζητάει την απομόνωση μόνο του ατόμου που θα βρεθεί θετικό στον κορονοϊό και όχι άλλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα