Ίντερ: Ο Γκοδίν διέψευσε ότι φεύγει

Ίντερ: Ο Γκοδίν διέψευσε ότι φεύγει

Gazzetta team
Ίντερ: Ο Γκοδίν διέψευσε ότι φεύγει

bet365

Ο Ντιέγκο Γκοδίν... γκρέμισε τα σενάρια περί αποχώρησης του από το Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι.

Βαρέθηκε να... διαψεύδει τους τελευταίους μήνες ο Ντιέγκο Γκοδίν. Αρχικά, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Ίντερ διέψευσε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, όπως κυκλοφόρησε.

Και τώρα, ο 34χρονος στόπερ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Νερατζούρι, μετά από μόλις μια σεζόν στην ομάδα του Μιλάνο, επειδή δεν έχει ανταποκριθεί στις (υψηλές) προσδοκίες.

«Από τότε που είμαι στην Ίντερ, πάντα ένιωσα καλά με τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Νιώθω την εμπιστοσύνη του συλλόγου και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ίντερ και νιώθω απόλυτα μέρος του πρότζεκτ» ξεκαθάρισε ο πρώην αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

«Πρόθεση μου είναι να σεβαστώ το συμβόλαιο (σ.σ. υπέγραψε τριετές) και να εκμεταλλευτώ αυτή την θαυμάσια εμπειρία στην Ιταλία» πρόσθεσε ο Γκοδίν, ο οποίος έχει 25 συμμετοχές και επιστρέφει στην δράση την Κυριακή (21/6, 22:45), στον αγώνα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με την Σαμπντόρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα