Μίλαν: Ενταση Ιμπραΐμοβιτς-Γκαζίδη για τη μείωση μισθών

Μίλαν: Ενταση Ιμπραΐμοβιτς-Γκαζίδη για τη μείωση μισθών

Κώστας Τόπας
Μίλαν: Ενταση Ιμπραΐμοβιτς-Γκαζίδη για τη μείωση μισθών

bet365

Το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Μίλαν δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, καθώς το συμβόλαιο του Σουηδού θα λήξει στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, με βάση τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, φαίνεται ότι η αποχώρηση του από τον σύλλογο μοιάζει πιθανή...

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς, κόντρα στη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ο εκτελεστικός διευθυντής, της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδης, ανακοίνωσε μειώσεις στις αποδοχές των παικτών, εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, δεν το πήραν αρκετοί ποδοσφαιριστές με καλό μάτι.

Οπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος φαίνεται πως αντέδρασε έντονα μετά τη συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ομάδα, οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τον 38χρονο σταρ της Μίλαν να επιτίθεται φραστικά στον Ιβάν Γκαζίδη. «Εμφανίζεται μόλις τώρα;», του είπε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν για το timing που διάλεξε ο Γκαζίδης να τους μιλήσει για τις μειώσεις μισθών. «Δεν είναι η Μίλαν αυτή που ήξερα, αυτή που ήταν παλιά», τόνισε.

Επιπλέον, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόλυση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν ο οποίος τον έπεισε να επιστρέψει στο κλαμπ τον Γενάρη. Από τότε που έφυγε ο Κροάτης, ο Πάολο Μαλντίνι δεν έχει και τις καλύτερες επαφές με τον Σουηδό, γι' αυτό και δεν αποκλείεται ο Ζλάταν, το καλοκαίρι να δει την πόρτα της εξόδου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα