Η Γιουβέντους πουλάει τέσσερις για να ανανεώσει Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους πουλάει τέσσερις για να ανανεώσει Ντιμπάλα

Gazzetta team
Η Γιουβέντους πουλάει τέσσερις για να ανανεώσει Ντιμπάλα

bet365

Η ανανέωση του Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί προτεραιότητα για τη Γιουβέντους, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει πρώτα να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια τεσσάρων ποδοσφαιριστών της.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η μεταγραφολογία για τη Γιουβέντους εξακολουθεί να μένει ζωντανή, όμως, με δεδομένες τις επιπτώσεις του κορονοϊού στα οικονομικά των συλλόγων, οι ιθύνοντες της Κυρίας έχουν στρέψει την προσοχή τους στις ανανεώσεις παικτών. Πρώτο σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ξεπέρασε τις τάσεις φυγής του περασμένου καλοκαιριού και εδραιώθηκε ως ο δεύτερος πιο σημαντικός παίκτης των Μπιανκονέρι φέτος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Αργεντίνο για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2022, με την πλευρά του «Joya» να περιμένει διπλάσιες απολαβές για να βάλει την υπογραφή του (από 7,5 εκατ. στα 15 το χρόνο). Το λογικό σενάριο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή λίγο πάνω από τα 10 εκατ., όμως, εν μέσω κρίσης ρευστότητας η διοίκηση της Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει πρώτα τέσσερις παίκτες για να προχωρήσει την υπόθεση του Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», σε αυτό το γκρουπ περιλαμβάνεται ο Μίραλεμ Πιάνιτς, που «παίζει» έντονα για την Μπαρτσελόνα, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, αλλά και οι Αντριέν Ραμπιό και Φεντερίκο Μπερναντέσκι που δεν υπολογίζονται από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα