Το προφητικό τατουάζ του Μπαλοτέλι (pic)

Το προφητικό τατουάζ του Μπαλοτέλι (pic)

Gazzetta team
Το προφητικό τατουάζ του Μπαλοτέλι (pic)

bet365

Τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό και τις αντιδράσεις που αυτή έχει προκαλέσει, ο Μάριο Μπαλοτέλι «χτύπησε» πάνω από το δεξί του μάτι το «Black Power».

Ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος με τα θέματα ρατσισμού, ο Μάριο Μπαλοτέλι «χτύπησε» στις 22 Μαΐου ένα ακόμα τατουάζ που παραπέμπει στην διαρκή μάχη της ανθρωπότητας (ή μέρους της, έστω) για την ισότητα.

Το «Black Power» (μαύρη δύναμη) πάνω από το δεξί μάτι, μαζί με έναν σταυρό, αποδείχθηκε άθελα του προφητικό, αφού τρεις ημέρες αργότερα, έλαβε χώρα η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, με συνεχείς διαδηλώσεις και ανθρώπινες απώλειες.

Ο Μπαλοτέλι, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Μπρέσια, έχει βιώσει ο ίδιος τον ρατσισμό στο πετσί του στα γήπεδα της Serie A και, λίγες ημέρες μετά το τατουάζ και την δολοφονία, ανέβασε σχετικό στόρι στο Instagram, το οποίο συνοδεύεται από τα τελευταία λόγια του Φλόιντ, προτού αφήσει την τελευταία του πνοή: «I can't breathe» (δεν μπορώ να αναπνεύσω).

 

SERIE A Τελευταία Νέα