Κορονοϊός - Serie A: Ένα βήμα πριν τη σέντρα, «πράσινο φως» στις ομαδικές προπονήσεις

Gazzetta team
Κορονοϊός - Serie A: Ένα βήμα πριν τη σέντρα, «πράσινο φως» στις ομαδικές προπονήσεις

bet365

Ανοίγει ο δρόμος για τις ομαδικές προπονήσεις στην Ιταλία μετά τη συμφωνία του πρωτόκολλου υγιεινής και η επιστροφή της Serie A θα αποφασιστεί σε νέα σύσκεψη στις 28 Μαΐου.

Το εμπόδιο του πρωτόκολλου υγιεινής απασχολούσε εδώ και εβδομάδες τα μέλη της Ομοσπονδίας και την επιστημονική επιτροπή της Ιταλίας και περιόριζε τις προθέσεις της Serie A για την επανέναρξη.

Πλέον, κόντρα στην παράταση της αναστολής του ποδοσφαίρου στη χώρα ως τις 14 Ιουνίου, ο Υπουργός Υγείας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα πως επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ Ομοσπονδίας, επιστημόνων και της Ένωσης παικτών για το πρωτόκολλο και τις ρυθμίσεις του, γεγονός που θα επιτρέψει στις ομάδες να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις με πλήρεις επαφές.

Αυτό είναι και το τελευταίο ορόσημο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με το κρίσιμο ραντεβού για την απόφαση να ορίζεται στις 28 Μαΐου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα στοιχεία του πρωτόκολλου, υιοθετείται τελικά το μοντέλο της Bundesliga, σύμφωνα με το οποίο αν ένα μέλος ομάδας δείξει θετικός, θα τεθεί σε μεμονωμένη καραντίνα, χωρίς να υποχρεώνεται παράλληλα όλη η ομάδα.

Οι 20 ομάδες θα περάσουν από τεστ δύο φορές στο πρώτο 24ωρο ενώ μετά οι εξετάσεις θα επαναλαμβάνονται ανά τέσσερις μέρες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED