Ζλάταν: «Επιπέδου νηπιαγωγείου όσοι κατέστρεψαν το άγαλμά μου»

Ζλάταν: «Επιπέδου νηπιαγωγείου όσοι κατέστρεψαν το άγαλμά μου»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Επιπέδου νηπιαγωγείου όσοι κατέστρεψαν το άγαλμά μου»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μίλησε για την βεβήλωση του αγάλματός του με σκληρή γλώσσα...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ντροπή. Θέλουν προσοχή, τα ΜΜΕ γράφουν γι αυτό το θέμα. Είναι επίπεδο... νηπιαγωγείου οι συγκεκριμένοι και εμείς είμαστε μεγαλύτεροι από αυτούς. Το άγαλμα είναι αυτό που είναι αλλά δεν σημαίνει ότι αν το ρίξεις, ρίχνεις και την καριέρα μου. Αυτή θα παραμείνει για πάντα. Έπαιξα στην Μάλμε και πέτυχα ότι πέτυχα παρά το γεγονός ότι δεν με ήθελαν εκεί. Πρέπει να είναι υποχρεωμένοι απέναντι μου, και αυτοί που ξέρουν, ξέρουν».

Για το συμβόλαιό του με την Μίλαν: «Έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει, αν τελειώσει. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο όσο μπορεί να προσφέρω κάτι, όχι απλά να παίξω επειδή είμαι ο Ζλάταν και έχω αυτή την καριέρα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED