Θα μας τρελάνει; Ο Κασάνο σκέφτεται επιστροφή στα γήπεδα!

Gazzetta team
Θα μας τρελάνει; Ο Κασάνο σκέφτεται επιστροφή στα γήπεδα!

bet365

Στα 37 του χρόνια, ο Αντόνιο Κασάνο δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι, αλλά μόνο στην Βίρτους Εντέλα.

Τον Οκτώβριο του 2018 και μετά από έναν χρόνο απραξίας, ο Αντόνιο Κασάνο έκανε προπονήσεις για μια εβδομάδα με την Βίρτους Εντέλα, προτού αποφασίσει να αποχωρήσει οριστικά (;) από την αγωνιστική δράση.

Δύο χρόνια αργότερα και στα 37 του πλέον, ο Ιταλός άλλοτε επιθετικός των Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ, μεταξύ άλλων, δηλώνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γήπεδα, αλλά μόνο με την συγκεκριμένη ομάδα.

«Με τον Αντόνιο μας ενώνει μια βαθιά φιλία και εκτίμηση. Όπως του έχω πει και του ίδιου, εξαρτάται μόνο από εκείνον: Αν θέλει να δώσει μια χείρα βοηθείας, οι πόρτες της Εντέλα θα είναι πάντα ανοιχτές» ξεκαθάρισε ο Αντόνιο Γκότσι, πρόεδρος μιας ομάδας που αγωνίζεται στην Serie B και, πριν από την διακοπή λόγω κορονοϊού, διεκδικούσε με αξιώσεις την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου.

Η απάντηση του... τρελό – Κανάσο, ο οποίος στο μεταξύ διαβάζει για να γίνει αθλητικός διευθυντής; «Αν ο πρόεδρος με καλέσει, επιστρέφω στα γήπεδα. Η Εντέλα είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα δεχόμουν να επιστρέψω, για χίλιους λόγους. Αν ο πρόεδρος με φωνάξει θα υπογράψω εν λευκώ, ποτέ δεν συνάντησα άνθρωπο όπως αυτόν. Μόνο ο Ρικάρντο Γκαρόνε (σ.σ. αείμνηστος ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια) είχε τις αξίες του» είπε χαρακτηριστικά ο... αθεόφοβος ο Αντόνιο!

 

SERIE A Τελευταία Νέα