Ναϊνγκολάν: «Φοβάμαι για την υγεία της γυναίκας μου»

Ναϊνγκολάν: «Φοβάμαι για την υγεία της γυναίκας μου»

Gazzetta team
Ναϊνγκολάν: «Φοβάμαι για την υγεία της γυναίκας μου»

bet365

Ο μέσος της Κάλιαρι Ράτζα Ναϊνγκολάν, παραδέχθηκε πως ο κορονοϊός μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη γυναίκα του, η οποία δίνει μάχη κατά του καρκίνου.

Η Ιταλία είναι η χώρα η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των θυμάτων που υπάρχουν εξαιτίας του κορονοϊού. Οι ποδοσφαιριστές στη χώρα ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια τους, αλλά πιο πολύ ο Βέλγος μέσος της Κάλιαρι για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο Covid-19 στη γυναίκα του.

«Ο κορονοϊός είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Μιλάμε μόνο γι' αυτό. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με άρρωστους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι περισσότερο για την υγεία της γυναίκας μου, η οποία έχει αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Παρ' όλα αυτά αποφεύγει τα νοσοκομεία. Οταν πηγαίνω εγώ στα σούπερ μάρκετ υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να κολλήσω τον ιό.

Οταν θα πάω στο σπίτι, φοβάμαι μην τον κολλήσω στη γυναίκα μου. Είμαι προσεκτικός και θεωρώ πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα