Γιουβέντους – Ανιέλι: «Σκεφτήκαμε Πεπ, πιστοί στο τριετές πλάνο με Σάρι»!

Gazzetta team
Γιουβέντους – Ανιέλι: «Σκεφτήκαμε Πεπ, πιστοί στο τριετές πλάνο με Σάρι»!

bet365

Ο Αντρέα Ανιέλι εξήγησε ότι η Γιουβέντους στηρίζει το σχέδιο που έχει σε βάθος χρόνου με τον Μαουρίτσο Σάρι, αλλά παραδέχτηκε κιόλας ότι υπήρξε επιθυμία για τον Γκουααρδιόλα.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η τελευταία συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι, καθώς παρουσιάστηκε αποκαλυπτικός, δεν μάσησε τα λόγια του και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαουρίτσο Σαρι, επιβεβαιώνοντας όμως την ίδια στιγμή ότι στο μυαλό του υπήρχε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Θέλαμε τον Σάρι και πήραμε τον Σάρι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του στο πρώτο μισό της σεζόν, σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο. Εχουμε μία στρατηγική μαζί του και ένα τριετές πλάνο, το οποίο θα αποδώσει σε βάθος χρόνου», εξήγησε ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους για τον νυν προπονητή της ομάδας του, αλλά δεν παρέλειψε να πει και την καλή κουβέντα του για εκείνον τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τον μεγάλο αντίπαλο με την Ιντερ πλέον, Αντόνιο Κόντε:

«Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι κανείς δεν σκέφτεται τον Γκουαρδιόλα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι χαρούμενος εκεί που είναι και σε αυτή την περίπτωση δεν φεύγεις. Οσο για τον Κόντε, είναι ένα σύμβολο της Γιουβέντους. Είναι η Γιουβέντους, έχουμε ειρηνικές σχέσεις μαζί του, μα επαγγελματικά είμαστε αντίπαλοι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα