Ίντερ: Ο Λουκάκου «ψήνει» τον Μέρτενς για το καλοκαίρι

Gazzetta team
Ίντερ: Ο Λουκάκου «ψήνει» τον Μέρτενς για το καλοκαίρι

bet365

Το συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού με τη Νάπολι τελειώνει τον Ιούνιο και ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα τον φέρνει λίγο πιο κοντά στους Νερατζούρι.

Ο Ντρις Μέρτενς είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την εστία της Ίντερ, στον διπλό ημιτελικό της με τη Νάπολι, για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Από το καλοκαίρι, όμως, είναι πολύ πιθανό ο 32χρονος Βέλγος επιθετικός να φοράει την φανέλα των Νερατζούρι, αφού το συμβόλαιο του με τους Παρτενοπέι λήγει και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης, από καμία από τις δύο πλευρές.

Ομάδες της Premier League και η Μονακό έχουν προσεγγίσει τον δεύτερο σκόρερ όλων των εποχών στη Νάπολι (πίσω μόνο από τον Μάρεκ Χάμσικ), ο οποίος όμως δέχεται (ήπιο) πρέσινγκ από έναν συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και καλό του φίλο.

Ο λόγος για τον Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος έχει μιλήσει στον Μέρτενς με τα καλύτερα λόγια για την Ίντερ, χωρίς βεβαίως ο σύλλογος του Μιλάνο να έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Φέρεται να έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους), πρόταση που θεωρείται ιδιαιτέρως ελκυστική από τον Μέρτενς. Οπότε…

 

SERIE A Τελευταία Νέα