Γιουβέντους: Δανεικός ο Μάρκο Πιάτσα στην Κάλιαρι του Λυκογιάννη

Gazzetta team
Γιουβέντους: Δανεικός ο Μάρκο Πιάτσα στην Κάλιαρι του Λυκογιάννη

bet365

Μια νέα αρχή φιλοδοξεί να κάνει στην ομάδα της Σαρδηνίας ο άτυχος Κροάτης μεσοεπιθετικός της Γηραιάς Κυρίας

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάρκο Πιάτσα γιόρτασε (δικαίως) την επιστροφή του στα γήπεδα ύστερα από 319 ημέρες απουσίας λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Ο 24χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά δύο φορές στην καριέρα του, δεν ευδοκίμησε στην Γιουβέντους και θα δοθεί δανεικός σε τρίτη διαφορετική ομάδα από την Γηραιά Κυρία.

Προ διετίας, ο άλλοτε σταρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αγωνίστηκε στην Σάλκε (εννέα ματς – δύο γκολ) και πέρυσι το έκανε στην Φιορεντίνα (19 ματς – ένα γκολ, μια ασίστ). Η Κάλιαρι, ομάδα – αποκάλυψη της φετινής Serie A που εσχάτως έχει ξεφουσκώσει, θα είναι ο τρίτος διαφορετικός σταθμός του Πιάτσα ως δανεικός από την Γιούβε.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του Πιάτσα και η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, εφόσον θέλει το καλοκαίρι να τον κάνει 100% δικό της, θα καταβάλει άλλα δώδεκα εκατομμύρια.

Το καλοκαίρι του 2016, οι Μπιανκονέρι είχαν δώσει 23 εκατομμύρια ευρώ για το θεωρούμενο τότε ως το νέο μεγάλο ταλέντο του κροατικού ποδοσφαίρου, το οποίο όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει.

 

SERIE A Τελευταία Νέα