Μίλαν - Σαμπντόρια 3-2

Μίλαν - Σαμπντόρια 3-2

bet365

Η Μίλαν δεν κράτησε ούτε τώρα ανέπαφη την εστία της, όμως βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει την Σαμπντόρια 3-2 και να πλησιάσει στην 4η θέση.

Η μοναδική ομάδα στην Serie A που δεν έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη ήταν και παρέμεινε η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έπαιξε 4-4-2 από την αρχή και δικαιώθηκε με τους Ιγουαΐν και Κουτρόνε να σκοράρουν και να παίρνουν τη σημαντική νίκη με 3-2 κόντρα στην Σαμπ. Μια νίκη η οποία, αν θέλουν έστω να πιέσουν για την 4η θέση, πρέπει να θεωρείται αυτονόητη για τους Rossoneri, οι οποίοι έφτασαν τα 15 σερί ματς στο πρωτάθλημα στα οποία δέχονται γκολ, κάτι που είχε να συμβεί από το 1946.

Μετά τις κολλητές ήττες από Ιντερ και Μπέτις, η Μίλαν χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα και το σκηνικό άρχισε καλά στο San Siro, όταν στο 17' ο Σούσο έκανε τη σέντρα και ο Πάτρικ Κουτρόνε εκτέλεσε με το κεφάλι τον Αουντέρο. Το 1-0 δεν έμελλε να μείνει όμως για πολύ. Στο 21' ο Σαπονάρα απέφυγε τον Καλάμπρια και βρήκε τη γωνία του Ντοναρούμα για το 1-1 για να γυρίσει το παιχνίδι η Σαμπντόρια στο 31' όταν μετά την εκπληκτική μπαλιά του σκόρερ, ο Κουαλιαρέλα πλάσαρε με το αριστερό στην κίνηση και άφησε ανήμπορο τον Ντοναρούμα για το 1-2. Ευτυχώς για τους fans των Rossoneri, πριν βγει το πρώτο μέρος ο Κουτρόνε πέρασε ωραία στον Ιγουαΐν και ο Αργεντινός τελείωσε τη φάση με το αριστερό για το 2-2.

Η Σαμπ είχε δεχθεί τέσσερα γκολ σε όλο το πρωτάθλημα και στο 62' είδε για τέταρτη φορά στα δίχτυα της σε έναν αγώνα. Ο Ρικάρντο Ροδρίγες ξεκίνησε τη φάση, έκανε έκανε την μπαλιά στον Σούσο και ο Ισπανός με την trademark κίνηση, συνέκλινε και με το τρομερό αριστερό του έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία. Η Μίλαν κατάφερε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα να αντέξει και να κρατήσει το 3-2 που της δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει τις θέσεις του Champions League.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Καλάμπρια (78' Αμπάτε), Μπίλια, Κεσί, Λασάλτ (90' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Κουτόνε (76' Καστιγιέχο), Ιγουαΐν.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Μούρου (29' Σάλα), Αντερσεν, Εκνταλ, Σαπονάρα (76' Καπράρι), Πραέ, Λινέτι, Κουαλιαρέλα, Ντεφρέλ (61' Κοβνάτσκι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα