Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-6

Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-6

bet365

Αν και έμεινε με 10 παίκτες από το 26', η Γιουβέντους πέρασε με 6άρα από το Ούντινε (2-6) και είναι στο -3 από την κορυφή. Χατ-τρικ ο Κεντίρα!

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Αταλάντα και Λάτσιο, ήταν δεδομένο ότι οι Μπιανκονέρι θα αντιδρούσαν. Ειδικά μετά το "Χ" στο Νάπολι-Ιντερ, η Ουντινέζε δεν είχε τύχη. Ακόμη κι αν έπαιζε με παίκτη περισσότερο για σχεδόν 70 λεπτά, όπως έγινε από την αποβολή του Μάντζουκιτς σε μια φάση που το VAR δεν χρησιμοποιήθηκε για να δοθεί πέναλτι υπέρ του. Τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις στο ματς, υποψίες για οφσάιντ στο 2-2 των γηπεδούχων και στο 2-4 των φιλοξενούμενων.

Το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τη Γιουβέντους και τον καλύτερο για την Ουντινέζε, αφού από το λάθος του Ρουγκάνι στο 8' ο Μάξι Λόπες έβγαλε στην κόντρα τον Πέριτσα, ο οποίος μάλλον δεν δυσκολεύτηκε και πολύ από τους Κιελίνι-Μπουφόν (1-0). Οπως δεν δυσκολεύτηκαν όμως και οι Τορινέζοι να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού στο 14' ο Σαμίρ έκανε... τρομερή κεφαλιά για το αυτογκόλ μετά το κόρνερ του Ντιμπάλα (1-1). Αν το 1-1 ήταν τυχερό, το 1-2 ήταν πολύ ωραίο γκολ πάντως, στο 20', αφού η Γιούβε έπαιξε ωραία με την μπάλα στο κέντρο και ο Κουαδράδο έκανε την σέντρα που χρειαζόταν για την άψογη κεφαλιά του Κεντίρα. Το δοκάρι του Ιγουαΐν στο 22' έδειχνε ότι η Γιουβέντους ήθελε να τελειώσει από νωρίς το ματς αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν στο 26', όταν ο Μάντζουκιτς αντί να πάρει πέναλτι πήρε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση... Με παίκτη περισσότερο πλέον, η Ουντινέζε το πίστεψε ξανά και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχε δύο πολύ καλές στιγμές, ειδικά αυτή με το κοντινό σουτ του αμαρκάριστου Γιάνκτο στο 45', αλλά ο Μπουφόν αντέδρασε σωστά και στις δύο και κράτησε το 1-2.

Στο 47', πάντως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην κεφαλιά του Ντανίλο από κοντά, μετά το φάουλ του Ντε Πάουλ, για να φέρει ξανά το ματς στα ίσα (2-2) η ομάδα του Λουίτζι Ντελνέρι, ο οποίος όμως αμέσως μετά αποβλήθηκε. Το ματς γενικά ήταν... ροκ και στο 52' η κεφαλιά του Ρουγκάνι μετά το φάουλ του Ντιμπάλα έβαλε και πάλι μπροστά (2-3) την Κυρία, η οποία ουσιαστικά καθάρισε στο 59'. Φάουλ του Ντιμπάλα, γύρισμα με το κεφάλι από τον Ρουγκάνι και σουτ από τον Κεντίρα, για να μπει έτσι το 4ο γκολ από στημένη φάση! Από εκεί και πέρα, θα έπρεπε να γίνουν... παλαβά πράγματα για να σώσει κάτι η Ουντινέζε, η οποία το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά όταν έγινε το 2-5 από το διαγώνιο του Κεντίρα στο 87' κατέρρευσε ολοκληρωτικά, για να κλείσει το ματς με το 2-6 από το σουτ του Πιάνιτς και την κόντρα στον Νάουτινκ.

Ουντινέζε (Λουίτζι Ντελνέρι): Μπιτσάρι, Αλί Αντνάν (72' Λάρσεν), Ντανίλο, Νιούτινκ, Σαμίρ (67' Πετσέλα), Ντε Πάουλ, Χάλφρεντσον, Φοφανά, Γιάνκτο, Μάξι Λόπες, Πέριτσα (82' Μπάγιτς).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (89' Μπερναρντέσκι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο (79' Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα (68' Ντάγκλας Κόστα), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα