Ανόρθωση: Τα είπαν, θα τα ξαναπούν και θα δουν

Ανόρθωση: Τα είπαν, θα τα ξαναπούν και θα δουν

Πάνος Λάρκος
prietto_2
Συνάντηση με τον Αντόνιο Πριέτο είχε η διοικούσα επιτροπή της Ανόρθωσης μέσα από την οποία συζητήθηκαν και θέματα της περσινής περιόδου που σίγουρα έγιναν λάθη. Δεν μπήκαν οι δυο πλευρές εις βάθος στα οικονομικά, όμως αυτό πιθανόν να γίνει στην επόμενη συνάντηση.

Μπορεί η συνάντηση να έγινε σε καλό κλίμα αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την συνέχιση της συνεργασία των δυο πλευρών. Πιθανόν αυτό να εξαρτηθεί και από τις προθέσεις του ίδιου του Πριέτο. Λογικά θα του προταθεί αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν μείωση του συμβολαίου που του έδωσε απλόχερα η διοίκηση Ανδρέα Σάντη.

Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα είναι το θέμα προπονητή και αν θα συνεχίσει η Ανόρθωση με τον Γιάννη Οκκά ή αν θα πάει σε ένα άλλο μοντέλο. Και αυτό το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα μιας και πρέπει να προχωρήσει σε αυτό το θέμα η διοίκηση και να μπει στα βαθιά και ο προγραμματισμός.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα γίνει στην Κύπρο λόγω και της οικονομικής στενότητας και θα πραγματοποιηθεί στην Κυπερούντα με έναρξη κατά πάσα πιθανότητα την 1η Ιουλίου. Υπάρχουν τεράστιες εκκρεμότητες στο ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει να μιλήσουν για πιθανή ανανέωση. Είναι δεδομένο ότι θα στηριχθεί και στον Κύπριο παίκτη η Ανόρθωση και αυτή την στιγμή διαθέτει αξιόλογους Κύπριους όπως οι Ιωάννου, Παρούτης, Αρτυματάς, Τζιουλίου και Χαραλάμπους.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μηνάς Αντωνίου και Παύλος Κορρέα που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους δεν αποκλείεται να κληθούν για συζητήσεις για πιθανή παραμονή τους. Αν γίνει αυτό θα είναι στο δικό τους χέρι μιας και θα πρέπει να αποδεχθούν τα νέα δεδομένα. Ειδικά η περίπτωση Κορρέα είναι πιο δύσκολη μιας και είναι στα 26 του χρόνια και θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο, ενώ ο Αντωνίου είναι ίσως πιο πιθανή ενδεχόμενη παραμονή του αν γίνουν επαφές και υπάρχει έδαφος.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα