Ανόρθωση: Η τετραμελής επιτροπή και οι προτεραιότητες για το ποδοσφαιρικό

Ανόρθωση: Η τετραμελής επιτροπή και οι προτεραιότητες για το ποδοσφαιρικό

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Η έγκριση για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαϊδη «ανοίγει» τον δρόμο ούτως ώστε στην Ανόρθωση να «πέσουν με τα μούτρα» στη δουλειά και να λύσουν ένα ένα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Από χθες η Ανόρθωση έχει γυρίσει σελίδα και αυτό που θέλει μετά την έγκριση για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στον σύλλογο είναι να μπορέσει να βρει ξανά τα πόδια της και διοικητικά να τρέξει καταστάσεις. Άμεσα, μιας και έχει χαθεί ήδη σημαντικός χρόνος και ταυτόχρονα και ποδοσφαιριστές που πιθανόν θα μπορούσαν να μείνουν αν υπήρχε διοίκηση.

Τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση διοικείται από τον πρώην πρόεδρο του Οθέλλου Αντώνη Χειλιμίντρη και τους Δημήτρη Σύζινο, Γιώργο Βούβακο και Μάριο Παπαγιώργη. Αυτοί οι τέσσερις θα έχουν το δύσκολο έργο να βγάλουν την Ανόρθωση από το αδιέξοδο και να αρχίσει να κυλά ο προγραμματισμός.

Όπως λέχθηκε στην χθεσινή Συνέλευση ήδη μέσα από μεγάλες προσπάθειες που έγιναν έχει μαζευτεί το ποσό των 500.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν με την συνεισφορά των τεσσάρων αλλά και άλλων φίλων της ομάδας με οικονομική επιφάνεια και είναι μία αρχή. Η προσπάθεια συνεχίζεται μέσα από την πλατφόρμα που έχει ανοίξει και στόχο έχει να μπορέσει η ομάδα να κλείσει τρύπες.

Πρώτος στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον προπονητή. Θα συνεχίσει ο Γιάννος Οκκάς που ξέρει πράγματα και καταστάσεις ή θα πάει κάπου αλλού η ομάδα; Θα πρέπει να γίνουν επαφές με τους παίκτες που έμειναν και οι οποίοι δεν είναι και πολλοί για να διαφανεί ποιοι συνεχίζουν γιατί υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια που τώρα η Ανόρθωση δύσκολα αντέχει. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που είναι σε διαδικασία μονομερούς διακοπής που θα πρέπει να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις.

Είναι πολλά τα ανοικτά θέματα και από σήμερα η διοικούσα επιτροπή πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά, αν και ενέργειες και προσπάθειες γινόντουσαν και τις προηγούμενε μέρες. Ο κόσμος της «Κυρίας» μετά την χθεσινή μέρα έχει ένα λόγο παραπάνω να νοιώθει λίγο αισιόδοξος για καλύτερες μέρες. Χρειάζεται να γίνει σωστός διαχωρισμός προτεραιοτήτων, να υπάρξει συνεργασία και κυρίως ρευστό για να μπορέσει η ομάδα να ρολάρει και να πάρει τις όποιες αποφάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα