Ανόρθωση: Επιταγή 25.000 ευρώ από το Δ.Σ. των Εθνικοφρώνων Σωματείων Ποσειδώνας Λάρνακας

Ανόρθωση: Επιταγή 25.000 ευρώ από το Δ.Σ. των Εθνικοφρώνων Σωματείων Ποσειδώνας Λάρνακας

Newsroom
poseidonas
Από επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Εθνικοφρώνων Σωματείων Ποσειδώνας Λάρνακας με το Σύνδεσμο παλαιμάχων της Ανόρθωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. των Εθνικοφρώνων Σωματείων Ποσειδώνας Λάρνακας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και πρώην Βουλευτή Αμμοχώστου κ. Γιώργο Γεωργίου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ανόρθωσης όπου και παρέδωσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου επιταγή με τα καθαρά έσοδα της πρόσφατης εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τον Ποσειδώνα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις.

Το ποσό ανέρχεται σε €25,605,59 πλέον €1000 που δόθηκαν ξεχωριστά ως εισφορά από την εταιρεία Alambra. Θερμές ευχαριστίες σε όσους εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και όσους παρευρέθηκαν στηρίζοντας την Ανόρθωση Αμμοχώστου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα