Ανόρθωση: Λύθηκε μέρος του προβλήματος, δεν λύθηκε όμως το πρόβλημα

Ανόρθωση: Λύθηκε μέρος του προβλήματος, δεν λύθηκε όμως το πρόβλημα

Πάνος Λάρκος
ανορθωση 25/5
Δεν πρέπει να παρασύρει και δεν πρέπει να ξεγελά το γεγονός ότι η Ανόρθωση κατάφερε να συμπληρώσει με επιτυχία το φάκελο των κριτηρίων και να ξεπεράσει τους άμεσους κινδύνους τους οποίους διέτρεχε. Σίγουρα είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι μπόρεσε να πετύχει κάτι τέτοιο, όμως δεν λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα αλλά λύθηκε ένα μικρό μέρος του όλου προβλήματος.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος και το οποίο βέβαια οι πλείστοι το έχουν αντιληφθεί, είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα είναι τεράστια και η επιτυχής προσπάθεια με τα κριτήρια είναι μεν ένα σημαντικό και ευχάριστο νέο αλλά ακόμη υπάρχουν πολλά που καλείται να κάνει η «Κυρία» για να ανασάνει.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά της διοίκησης στην χθεσινή της ανακοίνωση σχετικά με την απεγνωσμένη προσπάθεια που γίνεται για να εξευρεθεί διοίκηση στην εταιρεία που θα αναλάβει.

«Ευελπιστούμε πως οι εν εξελίξεις διεργασίες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα το συντομότερο, ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το σωματείο μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Πρέπει να βρεθεί μία διοίκηση η οποία θα μπορέσει να «τρέξει» άμεσα το θέμα του προγραμματισμού.

Να στελεχωθεί η ομάδα με προπονητή, να δούμε τι θα γίνει με τον Πριέτο που απολαμβάνει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του και δεν λέει να φύγει, να δούμε ποιοι παίκτες άλλοι θα φύγουν, πόσο θα μειωθεί το μπάτζετ και πολλά άλλα. Όλα αυτά θα τρέξουν μόνο όταν υπάρξει διοίκηση που θα πάρει αποφάσεις. Και αυτό δεν πρέπει να αργήσει άλλο…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα