Ανόρθωση, Τεχέρα: «Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου, ελπίζω πως οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά»

Newsroom
texera antio
Ο Σέρχιο Τεχέρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της άλλοτε ομάδας του, της Ανόρθωσης, δηλώνοντας ότι εύχεται οι δρόμοι εκείνου κι όσων συνεργάστηκε να διασταυρωθούν ξανά.

Η Σέρχιο Τεχέρα είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του ΑΠΟΕΛ, με τη μεταγραφή του από την Ανόρθωση να ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής (24/5).

Ο ίδιος αποτελούσε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της «Κυρίας» τη φετινή χρονιά και τυγχάνει αποδοχής από τους φιλάθλους για τα όσα έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών με τη φανέλα της ομάδας τους.

Ο 33χρονος μέσος, με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, καθώς και τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε για την Ανόρθωση, υποστηρίζοντας ότι ελπίζει να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Η ανάρτησή του:

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα